Four Seasons In Belgium

by fanny hartanti

misleading

background story:
juni 2003 – di sebuah ‘hutan’ di denmark, saat kami lagi outing. ceritanya sleeping bag saya basah kuyup maka di satu malam jo nawarin saya untuk bobo di sleeping bag dia sementara dia bobo di samping saya (dalam sebuah tenda dengan 30 rekan lain – so no funny business there … too bad hihihi).
i slept like a baby that night.

fast forward ke 31 desember 2012 pagi.
di atas tempat tidur bertiga, dengan si kunyil yang bobo melintang menuh2in tempat tidur, saya ngobrol sama kangmasbul.

saya: jo, kamu kan bete yah kalau bobo trus aku atau alyssa nempel2 kamu.
jo: iya, i need my space when i sleep
saya: kamu inget gak dulu pas di denmark?pas kita bobo di tenda bareng?
jo: iya…
saya: dulu kamu bisa bobo pules?
jo: gak gitu.. aku ngeliatin kamu bobo
saya: ih, aku ngiler gak waktu itu?
jo: gak
saya: ngorok?
jo: gak
saya: kentut sepanjang malem?
jo: gak
saya: so, i was perfect then?
jo: you, were misleading.

huahahahahhaha…
ngakak guling guling deh saya…
jaman pacaran emang semua terlihat indah ya masbulllll hihihihi

happy new year all!!!
hope 2013 will be filled with love and love and loooooveeeee !!!!

cheers!!!

20121231-145319.jpg

4 comments on “misleading

  1. randompeps
    January 1, 2013

    happy new yeaaar fan😀

    • fanhar
      January 3, 2013

      Sama sama pepppp🙂

  2. astrid.lim
    January 4, 2013

    happy new yeaaar, happy always ya =)

    • fanhar
      January 5, 2013

      Sama sama Astridddd🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on December 31, 2012 by in love is in the air.

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: