Four Seasons In Belgium

by fanny hartanti

lebay

Lebay 1

Al: Mama, siapa favoritmu di Indonesia?
M: Tentu Uti dong!
Al: Hei! Kok bukannya aku ? *jealous*
M: Loh, katanya dari Indonesia?
Al: Lah kan aku juga dari Indonesia?
M: Tapi kan kamu gak tinggal di sana?
Al: Tapi di hatiku kan, aku tetep tinggal di Indonesia…

*sayup-sayup mama merasa mendengar lagu Padamu Negeri…*

Lebay 2
M: Neng, what do you want for your birthday?
Al: Lots of love *kalem*

*mama langsung seneng. lumayan, ngirit.. hihi*

4 comments on “lebay

  1. Marsya
    June 27, 2011

    kecil-kecil udah bisa lebay, but it's really cute actually😀

  2. Fanny
    June 28, 2011

    @marsya: hihi.. kayaknya kebanyakan nonton sinetron si neng🙂

  3. sikiky
    July 2, 2011

    keren banget komen Neng Al tentang ke-indonesian-nya :)Like it!!!

  4. Fanny
    July 2, 2011

    sikiky: haha iya, tapi ngomongnya sok cincha laura gitu deh🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 26, 2011 by in motherhood.

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: