Four Seasons In Belgium

by fanny hartanti

First Semester Update

Yak, sudah pertengahan Juni, yang artinya setengah tahun 2011 hampir terlewati.
“Setengah Tahun” sounds so long, right? right? NOT!
Setengah tahun buat saya terasa terbang begitu aja. They say, time goes by so fast when you’re having fun. Well, I had fun all right, but not always. More likely, I’m just getting.. old.
You know they also said the older you are the faster time flies? Or, did i just make that up😀

Anyway, saya masih ingat dengan janji-janji dan rencana-rencana yang saya buat di awal tahun ini. Semangat yang dibuat dengan gegap gempita, penuh semangat empat lima dan keambisiusan super tinggi seorang Fanny Hartanti…

Apakah rencana tinggal rencana? Let’s see..

Plans dan Projects/Resolutions di bawah ini di ambil dari postingan saya yang ini

Plans 2011
January : first week, i will have a vacation dan istirohat di rumah. I think i need a break deh !
update : done
April : Mama dan Bulen mo dateng ke Belgia. Yay ! Karpet merah sudah disiapkeun dan menu sudah disusun (gaya beet!!). Oya mulai bulan ini saya juga bakal kerja paruh waktu dan gak full time lagi. So i will have more time for Alyssa, and hopefully can steal some time to write again🙂
update: done except the writing bits
August : Pengennya pulang kampung lagi dan kepengeeeeen banget ke Bali. Amin.
update : tickets are bought, hotel is booked, so should be ok.
Projects/Resolutions 2011
1. proyek rahasia saya dan Jo. hmm.. bisa gak yah mulai tahun ini. *ngeselin yah, kalau rahasia mah gak usah ditulis WOI!!!*
update: it is confirmed tapi realisasinya masih harus ditunggu. Dan sayangnya, justru unuk yang satu ini saya harus bersabar dan nggak boleh buru-buru. But Insya Allah, it will be a dream come true. Amiiin!
2. olah raga dan hidup sehat
update: soal  yang ini masih on-off. But now that i’m equipped with a cross trainer dan segala macam alat sit ups plus wii dan xbox kinect, it should be easier for me to exercise, no?
3. lebih sabar
update: this one, i failed miserably😦
4. lebih rajin nulis; at least 1 draft lagi kelar lah. walaupun kalau bisa sih.. er..tiga! hehe
*ambisiuspangkalstress*
update: so far, selama enam bulan terakhir gue cuma nulis.. err.. paling 2 halaman. I’ve bought my self a small notebook (dg alasan supaya nambah semangat dan bisa nulis dimana-mana.. that note book is now collecting dust only. shame on me. but hey, I still have another 6 months to catch up.. right? so i’m crossing my fingers now!
5. less judgmental
update: i guess i’m getting there. still got a lot to learn though..
6. keukeh ngomong bahasa indo ama neng
update: only when mom and mama nduk were here. speaking dutch is faster😦
So there. I’m not proud of myself..
I guess i have to be harder on myself the next 6 months..
And why i’m telling you all this?
I guess to give me some kind of extra motivation. Cambuk.
Sengaja berkoar-koar supaya kalau akhir tahun i failed, i will be ashamed of myself and to all of you.
But i wouldnt let myself to fail and be ashamed, would I?
🙂
image taken from here photobucket

2 comments on “First Semester Update

  1. Sefty Rizki Rihandini
    June 14, 2011

    Berusaha sabarnya jangan gagal dong!, nulisnya juga (Tante) Fanny :)Semangat!

  2. Fanny
    June 14, 2011

    Haha.. makasih Sefty! Iya semangaaaattt!! :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 13, 2011 by in bla bla bla, thinking.

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: