Four Seasons In Belgium

by fanny hartanti

Papa Baru

Kemarin pulang kantor mendapati si neng yang nangis melolong-lolong dan papa yang cemberut. Ternyata mereka berdua lagi berantem (tumben).

Pas nyamperin neng, saya tanya, ‘kenapa, nangis?’
Ternyata kata Alyssa papa nakal. Mama disuruh cari papa baru karena papa yang sekarang nggak asyik! ahahaha

Tapi sayangnya, sebelum mama menjalani aksi cari papa baru demi cinta pada anak, mereka berdua udah baikan dan sayang-sayangan lagi.

Jadi, rencana berburu papa baru batal deh… :))

2 comments on “Papa Baru

  1. Anonymous
    August 25, 2010

    wakakkakakaka….fanny2…Ada2 aja seh sih neng Al…anyway thanks for the books…my sister likes it so much…she's very thankfull…Your Book in her library now, BiG Hugs (Nels)

  2. fanny
    August 26, 2010

    Nels.. ini nelly kan?iya emang si neng suka asal!glad yr sis like the books🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 25, 2010 by in bla bla bla, motherhood.

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: