Four Seasons In Belgium

by fanny hartanti

snowy..

Udah dua hari ini, salju turun…
Bayangin, tanggal 24 Maret, dan semua keliatan putih…
Padahal, officially, ini udah spring time… yang artinya : salju gak boleh turun!
Tapi si salju tetep nekat turun..
Jadinya, kemarin kita merayakan ‘white easter’ (bukannya white christmas)
Dan tadi pagi… terpaksa dingin-dingin gue mesti ngebersihiin mobil yang ketutup salju (padahal mobil gue di carport)…
Brrr…
Yang bikin tambah lucu, bulan februari kemaren justru gak ada salju… dan udara cerah dan hangat…
Ngeri yah, kalau dipikir2… cuaca berubah-ubah kayak gini…
Yang bikin tambah repot adalah menentukan mau pake baju apa.
Kadang pagi2 dingiiiin banget… jadinya gue ke kantor dengan modal baju rangkep, jas setebel kasur, topi, syal, sarung tangan…
Eh… tengah hari cuaca panas… Terus sorenya anget anget berangin…

tobat deh tobat…

2 comments on “snowy..

  1. efek pemanasan global kayaknya nih, kasian bumi kita ya…btw salam kenal, lagi blogwalking nih🙂

  2. Anonymous
    February 2, 2010

    The writer of veryfanny.blogspot.com has written a superior article. I got your point and there is nothing to argue about. It is like the following universal truth that you can not disagree with: The number of books in the Trilogy is infinite. I will be back.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 25, 2008 by in Uncategorized.

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: